Otvori navigaciju

Kvaliteta je naše hvala za vaše povjerenje!

PretražiWebshop

 

Poljoprivredni radovi su u punom jeku a mi smo Vam pripremili odličnu ponudu! Potražite raznovrsne rezervne dijelove za vaše poljoprivredne strojeve, alate i opremu za vašu radionicu te zaštitnu obuću i odjeću.

 

 

 Razmak

 

 Zatvaranjem poslovne jedinice elektro-materijala ostao nam je dio lagera proizvoda koji imaju primjenu kod održavanja električnih instalacija i sustava, uglavnom industrijske primjene. Na stanju imamo veliki broj razvodnih kutija, grebenastih sklopki, releja, tipkala i raznih potrošnih materijala… Vaš upit slobodno pošaljite na mail: info@trgovinadijelova.hr, te ćemo vam u vrlo kratkom roku pružiti povratnu informaciju o dostupnosti i cijenama istih. 

 

 Razmak

 

DONALDSON filteri američke su proizvodnje i slove kao najučinkovitiji i najkvalitetniji filteri za potrebe vašeg gospodarskog vozila ili radnog/poljoprivrednog stroja. 

 

Trgovina dijelova ovlašteni je zastupnik, distributer i uvoznik ovih kvalitetnih i učinkovitih filtera te slobodno nazovite i raspitajte se za filtere vašeg gospodarskog vozila odnosno radnog/poljoprivrednog stroja.

 

+385 32 308 335

+385 32 308 340

 

 

Poštovani, kako biste mogli u potpunosti koristiti sve što naš webshop nudi, molimo vas da koristite jedan od navedenih preglednika.

google chrome
Google Chrome
mozilla firefox
Mozzila Firefox
apple safari
Apple Safari